Yaşam

Benim adım Farah Vera kim, kimi oynuyor, gerçekte kim? Benim adım kim Farah Vera Akıncı (Senan Kara), kaç yaşında, nereli?

benim adım farah O3 Medya imzalı, ilk bölümü 1 Mart 2023’te yayınlanan, yönetmenliğini Recai Karagöz’ün yaptığı, senaryosunu Deniz Dargı, Cem Görgeç ve Cenk Boğatur’un yazdığı drama türündeki Türk televizyon dizisidir. Adım Farah dizisinde Vera kimdir ve kim oynamaktadır? Benim adım kim Farah Vera Akıncı (Senan Kara), kaç yaşında, nereli? Detaylar sizlerle…

ADIM FARAH VERA AKINCI KİMDİR?

Vera Akıncı

ŞENAN KARA

57 yaşında. Gerçek adı Vera Petrovsky’dir. Ali Galip Akıncı’nın eşi, Kaan Akıncı’nın annesi. Çok bakımlı bir bayan. Kocasının aksine çok vicdanlı bir insandır. Ali Galip’in nasıl biri olduğunun farkındadır ve onu hiçbir zaman kendini sevdiği gibi sevmemiştir. En büyük hedefi oğlunu kocasının kirli dünyasından uzak tutmaktır.

ADIM FARAH VERA KARAKTERİNİ KİM HAYVANLIYOR?

Adım Farah dizisindeki Vera Akıncı karakteri senan kara“Canlandırıyor.

ŞENAN KARA KİMDİR?

Senan Kara (d. 9 Ağustos 1978, İzmir), Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.

Yunus Emre Koleji’nden mezun olduktan sonra 1996 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Oyunculuğu Bölümünü kazanan sanatçı, “Gözlerimi Kaparım” ve “Martı” gibi oyunlarda ve çeşitli kısa filmlerde başrol oynadı. eğitim hayatı boyunca oynar. 2000 yılında Tennessee Williams’ın “Arzu Arabası” ve “Bir Madonna Portresi” adlı tez oyunuyla mezun oldu.

Eğitiminin ardından çeşitli televizyon dizilerinde oynayan Kara, Şehir Tiyatroları takım oyunculuğunun yanı sıra sinema ve dizilerde de rol almaktadır. Ayrıca 2007/2008 döneminde “Kaset” oyunuyla Duru Tiyatrosu’na konuk oyuncu olarak katıldı. Ekim 2016’da Kanal D kanalında yayınlanan Vatanım Sensin dönem dizisinde Veronika rolüyle kamera karşısına geçti.

2007 yılından beri oyuncu Serhat Tutumluer ile evlidir ve bir çocuk babasıdır.

sivaslihaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu